Iivo hakee omaa loppuelämän kotia

Lapland Lord’s Mr Bean, tutummin Iivo, hakee uutta kotia omistajan vaihtuneen elämäntilanteen vuoksi. Iivo on syntynyt 31.8.2016 eli on kohta 6-vuotta täyttävä, erittäin energinen poika, joka asustelee Jyväskylässä.

Iivo pitää leikkimisestä ja erityisesti lasten kanssa touhuaminen on ihanaa. Iivo on erittäin ihmisläheinen perhekoira, joka rakastaa sylissä istumisesta ja huomiosta. Ei sovellu pelkäksi häkkikoiraksi, vaan kaipaa seuraa. Osaa peruskäskyt ja käyttäytyy sisällä erittäin hyvin. Ei koske roskapusseihin, kenkiin tai muuhunkaan. Jaksaa pidättää kauan ja antaa nukkua rauhassa ylimääräistä meteliä pitämättä. Iivo rakastaa oikeastaan kaikkia ihmisiä, ja tottuu uusiin ihmisiin nopeasti ja pitää tosiaan lapsista paljon ja jaksaa heidän kanssaan olla kärsivällinen.

Energiaa kuitenkin riittää, ja hihnassa lenkkeily on hieman haastavaa. Kaikki muu sujuu, mutta muiden koirien vastaantulo aiheuttaa riehumista ja haukkumista. Vaikka Iivo on elänyt koko elämänsä kerrostalossa, omistaja toivoo Iivon löytävän uuden kodin maalta, missä ehkä mahdollisesti olisi tilaa juosta ulkona vapaana ja ns. huonoilla puolilla, kuten haukkuherkkyydellä (ulkona, sisällä ei ole ongelmaa, haukkuu sisällä lähinnä vain ovikellolle) ei olisi niin väliä. Omistaja toivoo myös, että uudella perheellä olisi jo kokemusta koirista, sillä Iivo on kovatahtoinen.

Iivo on terve, kastroitu ja rokotettu koira. Omistaja on käynyt putsauttamassa hampaat eläinlääkärillä n. kerran vuoteen, viimeksi hampaissa ei ole kuitenkaan ollut mitään putsattavaa, joten tätäkin väliä voi pidentää.

Kasvattajana kiitän Maijaa Iivon hyvästä hoidosta ja toivon, että uusi loppuelämän koti löytyisi pian ❤️ On erittäin hyvä, että tunnistaa tilanteen milloin on aika tehdä isoja päätöksiä, ei ole kenellekään helppoa luopua omasta karvakaverista.

Toivomme, että uusi koti olisi Iivolle askel parempaan ja aktiivisempaan loppuelämään. Mukaan Iivolle tulee ruokaa, punkkipanta ja kaikki mahdollinen koiran tavara mitä löytyy. Yhteydenotot omistajalle: puhelinnumero on 0407473407, sähköposti: maiija.isoaho@gmail.com (Huom! Maijassa kaksi iitä!)

You may also like