Pennut viikon ikäisiä

Pienet karvapallerot täyttävät tänään viikon ja hyvin ovat voineet. Niin Missi-äiti kuin pennutkin, painot ovat maltillisesti hyvin nousseet. Silmien avautumista odotellaan ensi viikolla. Jännä nähdä taas, kenellä on kovin kiire nähdä ympärille. Niitä haparoivia ensiaskeleita alamme innolla seuraamaan myös. Pentureppuja on alettu täyttelemään ja samoilla ”paketeilla” mennään kuin ennenkin, koska palautteiden perusteella ne ovat olleet mieluisat. Iso kiitos kaikille näistä palautteen antaneista:

” Ollaan oltu super tyytyväisiä ja tutut ihastelleet sen sisältöä. Sekä ohjekirjasta että yksilöityä kuvausta omasta pennusta – Maria”

” Tyytyväisiä ollaan oltu ja moni tuttu on myös ihastellut, miten paljon kaikkea penturepuissa on. Kennelin logolla varustettu reppu on myös hyvä, sitä ei monella ole. Tänään eläinlääkäri oli positiivisesti yllättynyt jo kasvattajalla tehdystä pentutestauksesta. Samoin Marika sun tekemät valjaat – Jaana ”

” Todella monipuolista ja arvokasta sisältöä repuissa. Tekemäsi ohjekirja on ollut todella hyödyllinen ja arvostettu. Valjaat on nyt otettu käyttöön ja ovat helpot käyttää. Todella kiva, kun sai siihen sekä nimen että puhelinnumeron. Kiitos Marika! – Towa ”

Tässä nämä taas niin rakkaat pienet:

1. pentu, musta vaalein merkein uros, 605g:

2. pentu, musta uros, 601g:

3. pentu, musta vaalein merkein narttu, 601g:

4. pentu, musta vaalein merkein uros, 621g:

5. pentu, musta valkoisin merkein narttu, 629g:

6. pentu, musta vaalein merkein uros, 612g:

7. pentu, musta vaalein merkein narttu, 590g:

You may also like