Pennut ovat maailmalla!

Näin se nopeasti aika taas vierähti kasvattajan kodissa ja pienet lensivät pesästä perjantain ja lauantain aikana. Jonkin verran väsymystä ”ehkä” oli ilmassa ja me ollaan Missi-mamman kanssa nyt otettu univelkaa takaisin 🙂 Vaikka työtä on näiden pienten kanssa paljon ja varsinkin luovutusta edeltävä viikko on täynnä säpinää, niin onhan se aina kuin pieni pala sydäntä vietäisiin mukana, kun nämä pienet karvapallerot lähtevät. Ollaan kumminkin todella onnekkaita taas, kun niin ihanat kodit meidät löysivät ja pentueen whatsapp-ryhmässä kovasti jaellaan kuulumisia, kuvia ja videoita. Se helpottaa ja lämmittää mieltä. Niin paljon toivomme kaikkea hyvää jokaisen kotiin!

Pennut kävivät ell luona torstaina ja siellä meni oikein mukavasti. Kaikki saivat täysin terveet paperit, pojillakin oli kaikilla jo kivekset paikoillaan.

Tässä me vielä viimeisen kerran kasvattajan luona. Eka kuvat meillä ja seuraavat ovatkin sitten kaikkien omissa kodeissa. Paljon kiitoksia kuvausavusta Annelle ja Annalle!!! Ja iso kiitos myös omistajille kuvista!

1. pentu, Lapland Lord’s Mister Fantastic Nova ”Nova”:

Nova omassa kodissaan Virven ja Eemelin luona Kuopiossa:

2. pentu, Lapland Lord’s Mister Fabio ”Fabio”:

Fabio omassa kodissaan Justuksen ja Outin luona Muhoksella:

3. pentu, Lapland Lord’s Miss Freyja ”Iita”:

Iita omassa kodissaan Johannan ja Harrin luona Tampereella:

4. pentu, Lapland Lord’s Mister Floki ”Floki”:

Floki omassa kodissaan Jukka-Pekan perheen luona Jyväskylässä:

5. pentu, Lapland Lord’s Miss Furby ”Pulla”:

Pulla omassa kodissaan Tiian perheen luona Kokkolassa:

6. pentu, Lapland Lord’s Mister Fluffy Flash ”Gin”:

Gin omassa kodissaan Katin perheen luona Hämeenlinnassa:

7. pentu, Lapland Lord’s Miss Flora ”Leila”:

Leila omassa kodissaan Saana-Riikan ja Timon luona Oulussa:

Pentureppujen sisältöä lahjakortteineen tällä kertaa… Lisäksi mukaan tulee valmista ruokaa, jossa 50/50 raakaa ja papua pariksi päiväksi, niin ei heti tarvitse alkaa kokkailemaan 🙂

You may also like