Tytöt Tornion Nord näyttelyssä

Ihana startti näytelmille pitkästä aikaa! Sääkin suosi upeasti, vaikka ennuste lupaili kovaa sadetta. Niin kiitollinen kaikille ensikertalaisille ja esittäjilleen, on meillä uskomaton porukka kasassa! Usvalle, Missille ja Hellille näyttely oli ensimmäinen, Likka on käynyt kertaalleen jo helatorstaina harjoittelemassa näyttelyuraa. Tuomarina tänään toimi Pekka Teini.

Meidän leirin tulokset ja arvostelut tänään:

Tilkkuturkin Xenia ”Likka”, JUN ERI-3:

”Rotutyyppi erinomainen, keskikokoa pienempi. Sukupuolileimaltaan oikea. Miellyttävän vahva narttu. Hieman lyhyt kuono-osa, hyvä stoppi ja kauniit silmät. Hyvä rakenne, vielä pehmeä selkä. Riittävät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä karvapeitteen laatu ja määrä. Erinomainen askelpituus ja hyvin rotutyypilliset etuliikkeet.”

Saraharjun Guuranhelmi ”Missi”, JUN EH-4:

”Melko lupaava juniorinarttu, jolla oikeat rungon mittasuhteet nartulle.Hieman pyöreä kallo-osa, hyvä stoppi ja hyvä kuono-osa. Hyvä rakenne edessä, rintakehä tarvitsee vielä voimaa ja selkä tiiviyttä. Hyvä turkki,mukava luonne.”

Lapland Lord’s Queen Daniella ”Helli”, JUN EH:

” Rotutyyppi erittäin hyvä, tasapainoisesti liikkuva. Hyvin feminiininen juniorinarttu. Hieman kevyt kuono-osa, muuten hyvä pää ja ilme. Kaunis kaula, vielä kapea rintakehä. Hyvät kulmaukset takana. Takaliikkeessä hieman ahtautta. Laadukas peitinkarva. Mukava käytös.”

Taruaarteen Ruskametsän Kuningatar ”Usva”, NUO EH-4:

” Yleisvaikutelma erittäin hyvä. Kevytrakenteinen narttu, joka esiintyy tänään niukassa karvapeitteessä. Vahva kuono-osa, kuonon tyvi saisi olla täyttyneempi. Hieman kookkaat korvat. Hyvä ylälinja. Kapea rintakehä ja runko, mikä näkyy myös etuliikkeessä. Hyväasentoinen, mutta kapea lantio. Hyvät kulmaukset takana, vähän niukemmat edessä. Keveys ja
karvapeitteen määrä vaikuttaa tänään arvosteluun. ”

Kiitos rohkeille ensikertalaisille ja eritoten omaa mieltä lämmitti näiden nuorten koirien hyvä käyttäytyminen. Kaikki niin sulassa sovussa ja rauhallisina, vaikka ympärillä oli paljon koiria ja hälinää. Tästä on hyvä jatkaa!

You may also like