Yhteiselo käy vähiin…

Voi, voi, enää muutama päivä aikaa touhuta näiden karvapallojen kanssa. Ensimmäiset palluroiset lentävät maailmalle jo tulevana tiistaina eläinlääkärissä käynnin jälkeen 🙁 Elma-mamma taitaa kestää tämän tilanteen paremmin kuin tämä ihmismamma, jolla tulee kyllä olemaan todella, todella kova ikävä näiden pienokaisten perään. Kovasti on ollut työtä, kun pikkuiset ennättävät kovaa vauhtia joka paikkaan ja keksivät mitä ihmeellisimpiä asioita, mutta onhan tämä ollut opettavaista aikaa itsellekin eikä kiintymyksen määrää voi mitata. 

Kaikille on aivan käsittämättömän ihanat perheet tiedossa ( helpotus ihmismammalle ) ja kyllä nyt vahvasti näyttää, että oikeat kaverit ovat todellakin menossa oikeisiin koteihin. Kaikin puolin pentue on ollut aika tasainen ( värejä lukuunottamatta ). Hiuksen hienoja eroja luonteissa, mutta rakenteeltaan pennut ovat hyvin tasaisia. Kokoero on pysynyt, kermapoika on parkkipoikia puoli kiloa edellä ja parkkipojat taas vastaavasti puoli kiloa tyttöjä edellä.

Pari nopeaa kuvaa räpsästy puhelimella muutama minuutti sitten leikkiaitauksesta, pahoittelut tästä! Meillä (yllättäen) sataa taas vettä eikä toivottuja parempia ulkoilmaotoksia ehkä enää tälle päivälle saada… Yritän viikonloppuna saada pienokaisista parempia kuvia.

Vasemmalta: Sir Angus, Lady Aisha, Lady Alisha

Sir Albert:

Sir Antonio:

 
 

You may also like

Vastaa