Uutispläjäys :)

Voi, voi, paljon on lyhyen ajan sisällä taas koiramaisia juttuja tapahtunut. Ensinnäkin, paljon, paljon onnea tänään A-pentueen jo 4-vuotta täyttäville: Sir Albert ”Alpi”, Lady Aisha ”Hulda”, Sir Antonio ”Vikke, Lady Alisha ”Messa”, Sir Angus ”Angus” ! Vauhtia ja intoa näillä veijareilla varmasti edelleen kaikilla riittää.

Tässä Alpi-herra, joka valitettavasti saanut vuoden vaihteessa epileptisia kohtauksia. Vielä herra ei ole lääkekuurilla, mutta tarpeen vaatiessa se aloitetaan. Muuten herra voi hyvin ja reissailee junalla paljon 🙂

 

Vikke-poika elelee edelleen Oulussa ja nähdään varmaan näyttelykentillä heinäkuussa, Oulussa siis tavataan!

Angus-herra muutti syksyllä uuteen kotiin Keminmaassa, jossa myös elo alkanut sujumaan hyvin, tässä uusin kuva herrasta eiliseltä:

Kaikki pojat näyttävät perineen isänsä-Repen ”kaulurin”, aika muhkeat parrat näyttävät kaikilta löytyvän. Hulda hultsikka elelee Keminmaassa tyttönsä Tyynen seurana. Onneksi myös lähellä, jos ikävä iskee!

Messasta emme valitettavasti ole kuulleet koko aikana mitään, joka harmi 🙁 Surullista. Lähti pentuna Kemijärvelle päin, jossa toivon mukaan voi hyvin. Kaikkea hyvää Messalle!

Lämpimät kiitokset kaikille pentuja odottaville luottamuksesta, mutta tänä vuonna ei pentuja meille odotuksista huolimatta tule. Hännänhuiskeen Cultahippu ”Didi” muutti perjantaina uuteen kotiin Utsjoelle. Kiitokset Kirsi-Marjalle ja Henrylle <3 Ihanan kodin Didi sai ja elo on lähtenyt uudessa kodissa myös hyvin käyntiin.

Ensimmäinen päivä uudessa kodissa ollut Dipsukalle rankka 😀

Samoin Elma muutti uuteen kotiin tänään, Jyväskylään. Kovasti aamulla ympärille katseltiin, että mihinkähän tässä ollaan menossa:

Kovasti onnea myös Elmalle ja Elman uudelle perheelle, Anulle ja Ronjalle, tuleviin yhteisiin vuosiin <3

Viisi koiraa ovat puolen vuoden aikana vaihtaneet kotia, jäljellä LL vahvuudessa vielä: Jellukan Borggas ”Rexi”, Kuuhvitar Gielas ”Repe”, Tassutuvan Silimänsoma ”Martta”, Taruaarteen Joku Pirteä Leimutuisku ”Riemu” ja Lapland Lord’s Princess Candy ”Stella”. Jos kaikki unelmat ja toiveet käyvät toteen, niin ensi vuodeksi toivomme kovasti jälkikasvua Stellalle ja Riemulle <3

Hyvää turvallista juhannusta kaikille!

 

You may also like