Syksyn terveiset!

Huh hah hei, paljon on tapahtunut sitten viime päivitysten…aikaa on vietetty uudella palstalla ja tutustuttu uusiin tulokkaisiin, Marttaan ja Elmaan. Kyllä nyt ”mökkeily” tuntuu auvoiselta, kun pihasaunaremontti on saatu tehtyä ja koirilla tilaa temmeltää reilussa aitauksessa 🙂 Onpa siellä muutamat kekkeritkin ehditty jo pitää…

Pikkuinen Martta on kasvanut kovasti, 16-vkorokotuksessa eli viime viikolla neiti painoi 9,3 kg. Lauantaina pentutreffailtiin Torniossa, Martta sai leikkikaverin 8-kuukautisesta Chikka neidistä:

Tosi nopeasti Martta on sisäsiistiksi oppinut ja on halukas oppimaan koko ajan uutta, monia toistoja ei tarvita, kun neiti on jo oppinut uusia taitoja. Kiva!

Lauantaina tapahtui muutakin, Rexin ja Millan ainokainen syntyi. Juu, todellakin vain yksi pentu, vaikka odotettiin useampaa. Millalla on täydet valmiudet 8 pennun ruokkimiseen…Tässä kuva tästä söpöläisestä tyttärestä mamman syleilyssä:

Elma neitokainen lähti pari viikkoa sitten astutusreissulle Kokkolaan ja siellä on astutus tapahtunut onnistuneesti eilen, tosi mahtavaa! Elma tulee meille muutaman viikon päästä ja Martta pääsee taas tyttöjen leikkejä leekaamaan 🙂 Toivotaan, että Elmasta tulee mamma, ultra sen sitten vkolla 41 paljastaa…huiiih….jännää tulee olemaan taas.

You may also like

Vastaa