Syksylle pentuja toiveissa :)

Elman juoksut alkoivat etuajassa ja niinpä matkasimme h-hetkinä Sulo-herran luokse Juukaan. Valitettavasti parilla ei kumminkaan jostain syystä natsannut ja reissumme oli siltä osin turha. Tosin, on aina mukava tutustua koiriin ja iso kiitos emäntä-Katille kaikesta avusta  ja tietenkin kiitos Seijalle mökkiseurasta! Reissulla sattui ja tapahtui, samassa veneessä Seijan kanssa oltiin 🙂 Oli todella mukava tutustua ja jutella, mistäpä muustakaan kuin koirista. Kilometrejä tuli mittariin melkein 1000 km, mutta näin joskus käy.

Niinpä oli nopeasti siirryttävä toisiin suunnitelmiin. Iloksemme Huldalla alkoi juoksut ja suureksi iloksemme viime vuoden pentueen isä, Kaapo, suostui neitin treffaamaan! Kiitos Marjukka, pelastit meidät. Nämä treffit onnistuivat heti hienosti! Näinpä pentuja on syksylle toiveissa! Nyt emme ajelleet turhaan paria reissua Siikajoelle, 700 km tuli mittariin, mutta se ei haittaa. Marjukan ja koirien luona on aina kiva käydä.

Kiitos myös teille kaikille, jotka olitte valmiita meitä tässä ”hädässä” auttamaan ja tarjoamaan upeita uroksia jalostukseen nopealla aikataululla. Ja kiitos myös jalostustoimikunnalle nopeista vastauksista!

Nyt on siis pullat uunissa ja ultrakäyntiä odotellaan 🙂

Lapland Lord’s Lady Aisha ”Hulda” & Peikkovuoren Suffeli ”Kaapo””, 4n+3u ( synt. 12.8.2017 )

You may also like