Saraharjun Guuranhelmi ”Missi” ja Lapland Lord’s King Darwin ”Peto”

Astutettu 22.5.2023:

Saraharjun Guuranhelmi ”Missi” FI16611/21Lapland Lord’s King Darwin ”Peto” FI31172/21
Väri: musta merkeinVäri: kermanvärinen
Silmät tark.: 12/22 okSilmät tark.: 05/23 ok
prcd-PRA: Terve vanhempien perusteellaprcd-PRA: Terve vanhempien perusteella
Pompen: Normaali vanhempien perusteellaPompen: Normaali vanhempien perusteella
Lonkat: A/ALonkat: A/B
Kyynärät: 0/0Kyynärät: 0/0
Polvet:Polvet:
Nly: EHNly:
Jalostustarkastus:Jalostustarkastus:
LTE:LTE:
Koe: –Koe: –
DM: KantajaDM: Normaali vanhempien perusteella
Jalostusindeksi: 117 ( kesäkuu 2023 )Jalostusindeksi: 104 ( kesäkuu 2023 )

Yhdistelmä koiranetissä. Sukusiitosprosentti 1,39 % kahdeksan polven mukaan.

Kumpikin vanhemmista on prcd-PRA ja pompen terveitä, joten pennut tulevat olemaan myös kyseisten geenien osalta terveitä. DM:n osalta korkeintaan kantajia.

Missi on meidän uusin tulokas ja valloittanut meidät kyllä kaikin puolin. On varovaisen viisas uusien asioiden suhteen, haluaa itse tutkia asiat turvallisiksi. On erittäin rauhallinen tyttö, mutta ei jää hiljaiseksi vieraiden tullessa omalle pihamaalle. Huomauttaa niistä kyllä. Tulee erittäin hyvin kaikkien kanssa toimeen, niin lasten kuin koirien. On todellinen mammaluonne, huolehtii myös muiden pennuista. Rakenne on hyvä, kantaa erittäin tyylikkäästi häntäänsä ja on oikean kokoinen narttu. Liike on kevyt ja tarvittaessa vauhtia löytyy.

Peto pallero on meidän oma kasvatti ja on ihana, rauhallinen lapsiperheessä elelevä kotikoira. Tarvitsee rohkaisua joissain uusissa tilanteissa, tulee hyvin muiden kanssa toimeen. On hyvän kokoinen uros ja omaa myös oikeanlaisen astujan luonteen. Rakenne on erittäin hyvä ja myös Peto kantaa häntäänsä hyvin. Peto palleron arkeen voi tutustua TikTok:ssa 🙂

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Täältä voit lukaista meistä lisää.

Toivon, että varaajat tulevat pentuja katsomaan n. 4 viikon iässä, jolloin kaikki saavat mukaansa kennelin kirjasen. Se sisältää paljon hyödyllistä tietoa pennun ruokinnasta, kasvattamisesta ym. rotukohtaista tietoa. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä, jolloin ovat eläinlääkärin tarkastuksessa käyneet, ovat sirutettuja ja pentutestattuja. Madotan pennut kolmeen kertaan pentuaikana ( 3, 5 ja 7 viikon ikäisinä ). Rekisteröin pennut Suomen Kennelliittoon sekä ruokaviraston viranomaisrekisteriin.

Soitellaan, p. 040 350 2733 ( mielellään iltaisin ) tai sähköpostitse milloin vain: marika.neijonen-vaha(at)laplandlords.com

laakarissakaynti_3

You may also like