Poke, Riemu, Nala, Didi, Repe uutisia :)

Pikku-Poke, Lapland Lord’s Prince Casper kävi ensimmäistä kertaa näytillä viime viikonloppuna ja pikku herrahan menestyi oikein kivasti. Sai KP:n ja oli VSP, wau!!! Onnea kovasti omistajalle ja haltijalle! Toivotaan, että pojan hyvä kehityssuunta jatkuu.

Viime viikonloppuna Didi ( Hännänhuiskeen Cultahippu ) ja Repe ( Kuuhvitar Gielas ) käväsivät mutkan saalisviettitestissä, josta saivat diplomit mukaansa, aivan koirien näköiset. Viettiä ei juuri kummallakaan ollut, reagoivat kyllä saaliiseen. Puolustuksessa kumpikaan ei haukkunut. Lyhyt, kiva testi. Lopussa Didi heittäytyi maahan ja kiereskeli testaajien edessä, alko selkää kutittamaan kesken kaiken 🙂 Repsukka teki tuttavuutta tapansa mukaan kaikkien kanssa, se poika ei kyllä aristele mitään eikä ketään. Temperamenttinen koira 🙂

Riemu-poika ( Taruaarteen Joku Pirteä Leimutuisku ) on ollut hoidossa ja kävästiin hallilla moikkaamassa Nala-tyttöstä ( Lapland Lord’s Mrs Barbi ). Jospa neitiäkin vielä jossain vaiheessa kehissä nähdään, sitä nyt harjoitellaan.

Kalaherkkupv 🙂

Itselle tilasin ajanvietettä pääsiäisen ajaksi 🙂

You may also like