Pentukoti on hetkeksi hiljentynyt…

Pentukoti on hetkeksi tyhjentynyt, Usvan pienet ovat lentäneet pesästä ja aloittelevat uutta arkea omissa kodeissaan eläinlääkärin tarkastuksen, kuvauksen ja pentutestauksen jälkeen. Tarkastukset menivät hyvin ja eläinlääkärissä pojillakin löytyi jo kummatkin palleroiset.

Kerrassaan taas niin sopivat kodit kaikille löytyi, kiitos, että löysitte meidät ja pennut löysivät teidät ensimmäisellä tutustumiskerralla! Kiitos teille kaikille! Pidetään jatkossakin yhteyttä, Usvan ja Kessun pentu whatsapp ryhmä on toiminut ihanan aktiivisesti jo tovin aikaa 🙂 Tämän pentueen myötä Usvan sijoitussopimus täyttyi ja Usva on siirtynyt haltijan nimiin. Kiitos Usva!

Iso kiitos myös jälleen pentutestaaja-Marittalle ja kuvaaja-Annelle! Olette arvokas apu!

Tässä koko joukko taas syntymäjärjestyksessä:

Lapland Lord’s Golden Elvis ”Kaapo” FI28258/23, Keminmaa:

Lapland Lord’s Golden Encore ”Malla” FI28259/23, Raahe:

Lapland Lord’s Golden Evian ”Vita” FI28260/23, Pello:

Lapland Lord’s Golden Eallu ”Sarra” FI28261/23, Sodankylä:

Lapland Lord’s Golden Electrifying ”Suttu” FI28262/23, Ikaalinen:

Lapland Lord’s Golden Extra Lady ”Selma” FI28263/23, Vaasa:

Hetki meillä tosiaan on nyt hiljaista ja kasvattaja saa hetken henkäistä, kunnes odotamme uusia tulokkaita vkolla 29-30. Missi ultrattiin viime viikolla tiineeksi. Jännityksellä odotellaan, mitä sieltä kuukauden päästä syntyy. Toivotaan parasta loppuodotukseen! Odottajia näille pennuille löytyy jo ja ihania koteja on jo tiedossa. Toivotaan, että kaikille se oma karvakaveri syntyy.

Yhdistelmästä voi lukea lisää täältä: Missi ja Peto

You may also like