Pentuhaaveet jatkuvat…

Stella-neidin silmät olivat täysin puhtaat ja myös DM testi!!! Eli, me jatkamme varovaisen toiveikkaina ja odotamme kovasti tämän yhdistelmän toteutumista. Stellalla oli juoksut vuoden vaihteessa, joten seuraavia odotellaan kesä-heinäkuun taitteeseen. Syksyisiä pentusia luvassa, jos kaikki merkit osuvat kohdalleen. Kovasti on tullut pentukyselyjä, mutta vielä on liian aikaista luvata mitään. Katsomme rauhassa, miten treffit onnistuvat ja vasta kun ultra vahvistaa tiineyden, voimme ottaa alustavia varauksia vastaan. Päivitän tilannetta täällä kennelin sivuilla. Olkaahan kuulolla 🙂

Lapland Lord’s Princess Candy FI45070/17 Taruaarteen Joku Pirteä Leimutuisku FI36667/17


Väri: musta vaalein merkein Väri: musta vaalein merkein
Silmät tark.: 09/19 ok Silmät tark.: 10/18 ok
prcd-PRA: Terve vanhempien perusteella prcd-PRA: Terve vanhempien perusteella
Pompen: Normaali vanhempien perusteella Pompen: Normaali vanhempien perusteella
Lonkat: A/A Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0 Kyynärät: 0/0
Polvet: Polvet:
Nly: ERI Nly: ERI SA
Jalostustarkastus: Jalostustarkastus: Hyväksytty 17.2.2019, Tuula Pratt / Keminmaa
LTE: LTE:
Koe: – Koe: –
DM: Testattu terveeksi DM: Terve vanhempien perusteella
Jalostusindeksi: 114 ( tammikuu 2020 ) Jalostusindeksi: 111 ( tammikuu 2020 )

Yhdistelmä koiranetissä. Sukusiitosprosentti 2,29 % kahdeksan polven mukaan.

Kumpikin vanhemmista on sekä prcd-PRA, Pompen että DM terveitä, joten pennut tulevat olemaan myös kyseisten geenien osalta terveitä. Yhdistelmä on jalostuslautakunnan hyväksymä.

Stella on pyörittänyt sijoitusperheen pikkurillin ympäri, on pieni siro koirakuningatar 🙂 Rakenteeltaan erinomainen, mutta joka suhteessa kokoa toivoisin neidille vähän lisää. Sitä saamme pentueeseen ehkä sulhasen puolelta, koska Riemu on hyvän kokoinen uros. Säkä 50cm. Riemu on kaikkien kaveri, jolta ei sukupuoliviettiä puutu 🙂 Kiltti, reipas nöyrä nuori herra. Ulkotarhassa haukkuherkkä, mutta onneksi kuuntelee ja hiljenee käskystä. Tämä yhdistelmä tukee todella hyvin toisiaan.

You may also like