Paljon koirauutisia!

Nyt onkin kerralla sitten paljon päivitettävää… Ihan ensimmäiseksi onnea meidän tänään 10.10 9-vuotta täyttävälle ihanalle papparaiselle, Rexille! Edelleen yhtä terve ja aina toisinaan vielä leikkisäkin isopappa ansaitsee monta monta elinvuotta lisää, sitä toivon!

Jellukan Borggas ”Rexi”

Viikonloppu vierähti kovin koiramaisissa merkeissä. Järjestimme alaosaston toimesta ensimmäistä kertaa Lappalaiskoirat ry syyspäivät Torniossa. Sen vuoksi jäi viime viikolta pentujen 5-viikkoskuvatkin ottamatta, mutta korvaan sen nyt kahdella eri kuvalla 🙂 Kiitos Karoliinalle avusta!

Lapland Lord’s Mrs Barbi ”Nala”
Lapland Lord’s Mr Bumba

Lapland Lord’s Mrs Bonita ”Tiuku” 
Lapland Lord’s Mrs Bianca ”Nuka” 
Lapland Lord’s Mrs Black

Lapland Lord’s Mr Bean

Lapland Lord’s Mr Bani ”Däni”
Repe ja Elma pyörähtivät viikonloppuna syyspäivien terveystarkastuksissa. Elmalla silmät edelleen terveet ja Repen sydän täyttä kultaa 🙂 Ei siis sivuääniä sydänkuuntelussa.
Sunnuntain erikoisnäyttelyssä esillä kävivät isä ja poika, Repe ja Vikke ( LL Sir Antonio ). Tasaista linjaa, kumpikin saivat EH:n hyvillä arvosteluilla.
Repen arvostelu:
” Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula, ajatuksen verran pitkä. Pyöreähkö rintakehä. Hyvät kulmaukset, hyvät sivuliikkeet. Hiukan löysät etuliikkeet. Hiukan ahdas takaa. ”
Viken arvostelu: 
” Maskuliininen, voimakas pää. Erinomainen ulkonäkö. Tarpeeksi kaulaa, voimakas rintaosa. Hyvät kulmaukset. Hyvä liike ikään nähden. Turkki enimmäkseen kunnossa, mutta vaatii harjaamista ”
Vikellähän sitä turkkia todella on 🙂 
 

You may also like

Vastaa