Onnea C-pentue, tänään 1 v päivä !

Aika kuluu hurjan nopeasti, viime vuotiset pikkuiset täyttävät jo vuoden! Onnea ihan jokaiselle! Perjantain pentutreffeillä C-pentueesta oli mukana LL Princess Charlene ”Tyyne” ja LL Princess Candy ”Stella”. Tytöt kävivät myös näytillä Keminmaan ryhmiksessä Hannu Talven arvioitavana:

JUN-H kummallekin, Tyynen arvostelu:

”Tummanruskea merkein. Pienehkö. Aavistuksen matalan vaikutelman antava. Kaunis, siro piirteinen pää. Sopivan voimakas runko. Hyvin kulmautuneet raajat, jotka toivoisin korkeammiksi. Hyvä turkki ja samoin häntä. Miellyttävä luonne.”

Stellan arvostelu:

”Musta vaalennuksin. Keskikokoa hieman pienempi. Kaunis siro pää. Hyvä runko. Raajat saisivat olla pidemmät. Hieno turkki ja häntä. Esiintyy hyvin. Kovin korkea etuliike.”

Kävin myöhemmin noutamassa Tiukun arvostelun ja siinä yhteydessä tuomari sanoi, että sinulla on kauniita koiria, nämä kaksi sisarusta vain pienehköjä. Kokonaisuutena ”hyviä paketteja”, mutta hän toivoo korkeutta lisää. Se on totta, tytöt ovat äitinsä kaltaisia, pieniä, siroja koiria, mutta onhan ne nättejä!

Esillä kävi myös A-pentueen LL Sir Antonio ”Vikke”, AVO-H:

”Vaalea parkin väri, hyvä koko ja mittasuhteet. Jykevä pää, taittokorvat. Sopivan voimakas runko, jyrkkä lantio. Hyvät eturaajat, suorahko kinner. Tänään vanhahtava turkki. Lyhyehkö häntä. Kovin tehoton takaliike.”

Vikkeä ei esiintyminen eilen kiinnostanut lainkaan, nuori herra kulki tahmeasti nokka maassa, joka varmasti vaikutti liikkeeseen. Seuraavalla kerralla sitten paremmin! Tiedetään, että Vikke osaa kyllä esiintyä, jos niin haluaa 🙂

Ja sitten, miten mahtavaa, LL Mrs Bonita ”Tiuku” esiintyi vallan loistavasti ollen NUO-ERI, SA, PN3:

”Musta merkein. Ihanne koko. Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää. Erinomainen runko ja raajarakenne. Hyvä turkki, samoin häntä, luonne ja liike.”

Hyvä Tiukulainen!

Älyttömän paljon kiitoksia sekä pentutreffeillä että näyttelyssä olleille! Jokainen on pala sydäntä <3 Perjantaina mukana olivat Rexi, Repe, Martta, Didi, Elma, Hulda, Tyyne, Tiuku, Stella ja Nala. Valokuvaaja sai varmasti hyviä kuvia, jäädään niitä vielä hetkeksi odottelemaan.

Eritoten olen enemmän kuin tyytyväinen jokaisen kilttiin ja hyvään hermorakenteeseen, olette ihania karvakavereita <3

You may also like