Niinhän se aika sitten loppui…

Voi elämä, nyt se sitten koitti tämäkin päivä, että ensimmäisiä Lapland Lord’s kennelin pikkuisia lensi maailmalle 🙁 Kaksi murusta muuttivat tänään omiin koteihinsa, Lady Aisha ”Hulda” ja Sir Antonio ”Vikke”. Tuli se tippa sittenkin silmäkulmaan, vaikka kuinka yritin olla kovana. Jospa seuraavat menevät helpommalla…toivotaan. Onni on kuitenkin, että saivat todellakin aivan ihanat kodit, paremmin ei olisi voinut mennä.

Kiitos teille uudet kodit Huldan Torniossa ja Viken Oulussa!

Pentusille tehtiin maanantaina pentutestit ja kaikki luonteiltaan aika tasaisia, vaikkakin kukaan ei samoilla pisteillä läpi mennyt.  Kaikki kumminkin ovat sopivia kavereita tavallisille koiranomistajille ja sopivat hyvin sekä vanhusten että lasten koiriksi. Kiva porukka kaikin puolin ja tätä eläinlääkärikin oli mieltä. Kehui luonteita ja karvapeitettä 🙂 Poikien kiveksien lopullista laskeutumista jäädään odottamaan 1. rokotustarkastukseen, mutta koska kaikilla kehitys samankaltainen, ei syytä huoleen. Kaikilla kummatkin kivekset tuntuivat, mutta ehkä jännityksestä johtuen sitten vetäytyivät, mene ja tiedä. Mutta, koska tilanne kaikille urhoilla sama, niin eläinlääkärin mielestä ei siis syytä huoleen. Seuraamme tilannetta.

Pesuja, kynsien leikkuita ja autossa kulkemista harjoiteltu nyt ihan urakalla, mutta sittenkin hieman ”mutaiset”, ”pitkäkyntiset” ja ”hervottomat” kaverit maailmalle lähtivät 🙂 Tässä tuoreimmat kuvat murusista tältä päivää ja muutama kuva myös ihmismamman kanssa 🙂

Pentueen iskä ja äiskä ( ehkä hieman jo kyllästyneitä.. )

Sir Albert ”Alpia”, Lahti:

Lady Aisha ”Hulda”, Tornio:

 

Sir Antonio ”Vikke”, Oulu:

Lady Alisha, Kemijärvi:

  

Sir Angus ”Angus”, Keminmaa:

Ihan minä itte ja muruset 🙂

 

You may also like

Vastaa