Niin iloisia uutisia!

Urakalla ollaan treffailtu ja ainakin toiset treffit onnistuivat kiinni jäämiseen asti. Voi kuinka toivottua pitkästä aikaa, sydän pakahtuu jännityksestä ultraan asti. Niin paljon toivomme pieniä palleroisia maailmaan!

Tiuku ( LL Mrs Bonita ) treffaili Kaijankarkean Jekun ”Haika” luona eilen ja tänään. Kumpanakin päivänä pari oli kiinni toisissaan alle viiden minuutin. Haika hoiti homman erittäin hienosti ja kiitos Sarille, että saimme Haikaa käyttää! Haika on todella paljon saman kaltainen kuin meidän Rexi. Omaa hyvän astujan röyhkeyden, pitää oman päänsä ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Lisäksi oikean kokoinen uros. Ja nopea poika pussaamaan 🙂 Tätä samankaltaisuutta ääneen Sarille ihmettelinkin, mutta eipäs se ihme, kun Haikan taustalta löytyy Rexin isä 🙂

Niin onnellinen, että saimme sittenkin kasvatti-Tiukulle mahdollisuuden jalostamiseen. Suuri, suuri kiitos luottamuksesta Annulle! Hieno tilaisuus ja hienoa sekin, että sain tytön alkuviikosta jo meille, niin olen voinut päivittäin juoksun etenemistä seurata. Tiuku on kaikin puolin hieno tyttö, rakenne oikea, kantaa hienosti häntäänsä, on oikean kokoinen narttu. Pääkoppa on kunnossa, luonteeltaan utelias. Samoja piirteitä kuin äiti-Didissä ja mummo-Elmassa. Ainoa miinus on kyynärien 1/0 tulos, onneksi se on vain lievä muutos. On niin hurjaa, että jos koiraa ei kuvauta kyynärien osalta eikä tulos siis tiedossa, jalostaminen on ok. Jos on kuvattu ja tulos on jotain muuta kuin 0/0, jalostaminen ei ole suositeltavaa. Tosin röntgenin tulos ei ole 100%, magneettikuvantaminen olisi huomattavasti tarkempi. Tämä yhdistelmä on kaikilta sairausgeeneiltä terve ( prcd-PRA, Pompen ja DM ). Ultrassa tullaan käymään, joten jännitetään siihen asti!

Viime viikonloppuna kasvatti-Stella kävi treffailemassa Thingummy’s Elämäni Onni ”Onni” luona. Pari tykkäsi kovasti toisistaan, mutta kiinni jäämistä ei valitettavasti tapahtunut. Jäädään kumminkin jännittämään vielä ultraa. Kiitos Marjutille kuvista ja että saimme Onnia Stellalle käyttää! Lämmin kiitos haltija-Ninalle Stellan kuljettamisesta!

You may also like