Me täytetään jo 6 viikkoa

Hui, hui ja hui. Enää viikko jäljellä yhteiseloa näiden vintiöiden kanssa! Tänään on ollut taas uusien kokemuksien päivä, on autoiltu ja käyty pentutesteissä. Kaikki läpäisivät testin hyvin, tosin jokainen omalla tyylillään 🙂 Omistajat saavat tarkemman koosteen testin tuloksista ja pentujen luonteista.

Kuvaussessio olikin kasvattaja-mammalle oikea urheilusuoritus, onhan näiden vintiöiden paikalla pitäminen aika haasteellista yksin, mutta hei, me onnistuttiin joten kuten 🙂

Sulo-poika, painoa 3,1kg. Kivasti alkanut pojalle tulemaan merkkejä. On rauhallisin ja tarkkailija luonteeltaan, mutta on saanut rutkasti rohkeutta lisää kasvamisen myötä ja lauman rohkaisemana on löytänyt myös puhekyvyn ( siis haukunnan 🙂 )

Helli sirppana painoi tasan saman verran kuin Sulo, 3,1 kg. Helli on Sulon tavoin hieman arempi ja etäältä tarkkailija, mutta ei neiti missään nimessä jää alakynteen. On hyvin näyttänyt jo pojille, missä se kaappi seisoo 🙂 Rohkeuttakin on neidille päivä päivältä tullut lisää.

Peto-poika on hillinnyt vähän kasvuaan, tänään painoa 3,4kg. Tarkkaavainen Peto on ja aina ajan tasalla, missä mennään. Ensimmäisenä nousee pää tarhasta kysyen mitä nyt? Minne mennään ja mitä tehdään? Peto on ensimmäisenä lähdössä mukaan ja ekana ruokakupilla, ekana joka paikassa 🙂

Ja Mosku. Mosku lähes Peto-velipojan painoinen, 3,3 kg. Aika tasaisia ovat taas koko sakki. Mosku on löytänyt kaivamisen jalon taidon ja myös ääni on alkanut jalostumaan kovin korkeasointuiseksi. Rohkea poika. Rauhoittuu hienosti syliin, nauttii ihmisen läsnäolosta.

Ja tässä näitä muita, ei niin onnistuneita otoksia 🙂

You may also like