Lapland Lord’s Queen Daniella ”Helli” ja Tassutuvan Pyykkipoika ”Paavo”

Astutettu 11.-12.6.2024:

Lapland Lord’s Queen Daniella ”Helli” FI31171/21Tassutuvan Pyykkipoika ”Paavo” FI52010/16
Väri: riistanvärinen valkoisin merkeinVäri: kermanvärinen
Silmät tark.: 12/23 okSilmät tark.: 04/24 dystrofia ( ei vaikuta jalostukseen )
prcd-PRA: Terve vanhempien perusteellaprcd-PRA: Terve
Pompen: Normaali vanhempien perusteellaPompen: Normaali
Lonkat: A/BLonkat: B/B
Kyynärät: 0/1Kyynärät: 0/0
Polvet:Polvet:
Nly: EHNly:
Jalostustarkastus:Jalostustarkastus: Hyväksytty 17.2.2019, Tuula Pratt
LTE:LTE:
Koe: –Koe: –
DM: Terve vanhempien perusteellaDM: Terve
Jalostusindeksi: 107 ( kesäkuu 2024 )Jalostusindeksi: 98 ( kesäkuu 2024 )

Yhdistelmä koiranetissä. Sukusiitosprosentti 0,59 % kahdeksan polven mukaan.

Kumpikin vanhemmista on prcd-PRA, DM ja Pompen terveitä, joten pennut tulevat olemaan myös kyseisten geenien osalta terveitä.

Helli on meidän oma kasvatti, Tiukun ( Lapland Lord’s Mrs Bonita ) tyttö. Äiti ja tyttö asustelevat samassa sijoitusperheessä. Paljon on äitissä ja tyttäressä samaa, kumpikin ovat yhtä uteliaita. Eivät arkaile uusia asioita tai ympäristöjä. Ja mistä olen niin ylpeä, kummankin hermorakenne on kunnossa. Tulevat ihan kaikkien kanssa toimeen. Ja ovathan tytöt myös nättejä. Helli on erittäin kiltti, nöyrä kuuliainen seuraaja. On nöyrä, muttei nöyristele. Paavo valikoitui Hellin sulhoksi lähinnä luonteen ja rakenteensa vuoksi. Paavossa on niitä vahvistavia, rakenteellisia piirteitä, joita kaivataan yhdistelmän pentuihin eli esim. vahvempaa päätä. Paavo on kiltti, kotona asusteleva herrasmies, jolla on kaksi aikaisempaa pentuetta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Täältä voit lukaista meistä lisää 🙂

Toivon, että varaajat tulevat pentuja katsomaan n. 4 viikon iässä, jolloin kaikki saavat mukaansa kennelin kirjasen. Se sisältää paljon hyödyllistä tietoa pennun ruokinnasta, kasvattamisesta ym. rotukohtaista tietoa. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä, jolloin ovat eläinlääkärin tarkastuksessa käyneet, ovat sirutettuja ja pentutestattuja. Madotan pennut kolmeen kertaan pentuaikana ( 3, 5 ja 7 viikon ikäisinä ). Rekisteröin pennut Suomen Kennelliittoon.

Soitellaan, p. 040 350 2733 ( mielellään iltaisin ) tai sähköpostitse milloin vain: marika.neijonen-vaha(at)laplandlords.com

laakarissakaynti_3

You may also like