Esittelyssä LL Mrs Barbi ”Nala”

Ja kun niin johdonmukaisia ja säntillisiä ollaan, niin seuraavaksihan on tietysti esiteltävä B-pentueen ensimmäinen tulokas, eikös? Hänhän on Lapland Lord’s Mrs Barbi ”Nala”. Niin ihana Nala <3

Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tähän pentueeseen, kaikki niin tasaisia ja terveen hermotyypin omaavia pieniä matkaajia <3

Tämä pentue syntyi 31.8.2016, oli emä-Didin 60. päivä ensimmäisestä astutuksesta. Didi hoiti hommat aika nopeaan, klo 16:45 alkoi todelliset ponnistukset ja Nala syntyi klo 17:10. Viimeinen, 7. pentu syntyi klo 21:25. Kasvattaja-mamma joutui hieman auttamaan napanuoran katkaisussa ja myöhemminkin pentujen juotossa, mutta synnytykset sujuivat muuten hyvin. Nalan sisaruksia syntyi yhteensä kuusi, kolme narttua ja kolme urosta.

Nala-tytön silmät aukesivat tasan 2 viikon ikäisenä ja silloinhan maailma oli kovin avoin 🙂

Nala-tyttö oli syntyessään tasan 300g ja hännänpää valkoinen, näin on kasvattaja-mamma kirjoihin kirjannut 😀 Luovutushetkellä Nala-tyttö on painanut 3150gr. Ihana kermatyttö!

Nalan vanhemmat:

Volhardin pentutestissä Nalan tulkinta: ” Tämän tyyppinen koira hyväksyy ihmisen helposti johtajakseen ja on paras vaihtoehto tavalliselle koiran omistajalle. Se sopeutuu nopeasti uusiin tilanteisiin ja sopii hyvin vanhusten ja lasten koiraksi, vaikka saattaa olla liian aktiivinen joissain tilanteissa. Hyvää ainesta tottelevaisuuteen.”

Suuri kiitos omistaja-Oonamarialle tästä Nalan esittelystä:

”Nala on kiltti, pääsääntöisesti rauhallinen, mutta innostuu leikkimään välillä oikein pentumaisen innokkaasti. Tosi utelias ja lähtee mielellään kaikkeen tekemiseen mukaan. Lenkillä Nala pääsääntöisesti kulkee hyvin vieressä ja ottaa katsekontaktia, mutta muiden koirien ohitustilanteet ovat haastavia, kun se alkaa haukkumaan toisille koirille.

Nala on hiljattain muuttanut rivitaloon, jossa saa Nalalla on oma takapiha tutkittavana ja siinä viihtyykin tosi mielellään, kun saa seuarata talvisin jäällä liikkujia ja kesällä tutkailla naapureiden tekemisiä.

Nala on ollut pääsääntöisesti terve, lukuunottamatta korvatulehdusta ja tassujen tulehduskin vaivasi alkutalvesta, mutta ne on onneksi nyt selätetty ja Nala on nyt virkeä kaikin puolin. ”

Paljon terveyttä ja yhteisiä hetkiä toivoo kasvattaja-mamma <3 Lämmin kiitos Oonamarialle Nalan kuvista ja esittelystä <3

You may also like