B-pennut 1 vuotta, hurjasti onnea!

B-pennut täyttävät tänään 31.8.2017 vuoden, onnea ihan jokaiselle! Kasvattajaemolla nämä onnittelut ehtivät jo lipsahtaa julkisiksi kuukausi sitten, mutta tänään siis näitä pieniä oikeasti juhlitaan! Tässä esittelyä kaikista omistajien ja osa kasvattajan sanoin 🙂 Lämpimät kiitokset kaikille sanoista ja siitä, että olette tarjonneet parhaimmat kodit näille karvaisille perheenjäsenille <3

Lapland Lord’s Mrs Barbi ”Nala”, FI47105/16, kerma narttu, Kemi

Oona kertoo, että Nala on kiltti, ihmisrakas ja oppivainen ?  Nala on osallistunut yhteislenkeille Kemissä. Nala kävi vierailulla kasvattajan työpaikalla ja rohkeasti tyttö kaikkiin tutustui, ei arkaillut yhtään uusia paikkoja taikka ihmistuttavuuksia. Iloinen neiti! Nala muistuttaa näöltään paljon äitiään Didiä, mutta karvapeitteen on perinyt isältään. Sievä tyttö.
Lapland Lord’s Mr Bumba ”Jeppe” FI47106/16, kerma uros, Vihti
 mr-bumba-1-vkomr-bumba_3vkoa
 
Annen sanoin: ” Jeppe on oppinut uusia asioita tänä kesänä lomalla. Jeppe tykkää venekyydistä. Tykkää kahlata vedessä ja kun kävelemme syvemmälle veteen ja pyydämme Jeppeä hakemaan namin kädestä. Niin uiden Jeppe tulee hakemaan namin.Kuvassa Jepen kaverit ranskanbuldogit Uuno 2 v ja Eino 1 v. Tykkäävät leikkiä keskenään vetoleikkejä valvonnan alla.
Jeppe on rohkea, vilkas, seurallinen ja leikkisä. Jeppe tykkää rapsutuksesta ja rapsuttajia riittää, ihastuttava koiranpentu kohta 1v. ”
Lapland Lord’s Mrs Bonita ”Tiuku”, FI47107/16, musta vaalein merkein narttu, sijoituksessa Tervolassa
Annun sanoin: ” Tiuku, kaikkien kaveri tai ainakin se itse ajattelee niin ? kaikki liikkuva on Tiukun mielestä tosi kiva juttu ja jos silmiin havahtuu jotain mielenkiintoista niin korvat ei kyllä kuule mitään ja se on menoa.

Virtaa tässä kaverissa on enemmän ku omistajissa ja välillä käydäänkin koirakaverien kanssa kuluttamassa energiaa. ? Tiuku onki vähän yli-innokas menemään ja touhuamaan, ei ole väliä onko iso vai pieni kaveri vastassa, aina mennään rohkeasti tutustumaan uusiin koira/ihmiskavereihin, välillä jopa liiankin rohkeasti ?
Töistä kotiin tullessa odottaa aina niin iloinen ja hyväntuulinen leikkikaveri että lelu on jo suussa ennen kuin ehtii takin laittaa naulakkoon ?

Sijoitustyttö on kasvattajan mielestä erittäin nöyrä ja miellyttämisen haluinen neiti. Tottelee hyvin, sijoituskoti on antanut hyvät eväät pienelle arkitottelevaisuuden suhteen, hyvä niin! Tiuku-neiti on vieraillut meillä useamman kerran ja jatkossa meitä varmasti tullaan neidin kanssa näyttelykehissä näkemään, sen verta kivasti neiti näyttelystä innostui. Seuraavan kerran Tiuku misseilee kehässä Jyväskylän KV:ssä 14.-15.10.

Lapland Lord’s Mrs Bianca ”Nuka”, FI47108/16, kerma narttu, Hyrynsalmi
Riikka kertoo, että Nuka on perheen pikku neiti, innoissaan kaikesta uudesta, mitä ei ole ennen nähnyt. Tällä hetkellä etenkin linnut ja kaikki liikkuvat hyönteiset kiinnostavat todella paljon. Ihmisten kanssa tulee hyvin juttuun ja on aina innoissaan nähdessään uuden ihmisen. Lelut ei tällä neidillä kauan kestä, paitsi todella vahvatekoiset. Kaikin puolin Nuka on todella kiltti ja ihana koira, joskin opittavaa vielä riittää jonkin verran.
Lapland Lord’s Mrs Black ”Sarri” FI47109/16, musta narttu, Gävle, Ruotsi
Hej!

Först och främst vill vi tala om att vi är nöjda med Sarri och att vi fick förtroendet att köpa henne.

Till oss är hon familje, tävlings och ny avelstik då hon har linjer som inte är vanliga i Sverige då vi vill att rasen ska vara rastypisk och sund.

Hon uppfyller alla krav det ända som är pirrigt är HD o ED men vi har försökt att ge alla förutsättningar för bra resultat.
Sarri tingades som tikvalp och då det var långt så var det inte möjlighet att åka extra och Marika gjorde ett bra val.

Det som är så synd är denna karenstid så man inte får valpen i sin präglingsperiod men vi hade tur att  Hasses kusin bodde i närheten och hon kunde präglas till familj tidigt och de har gjort ett bra jobb med Sarri och lärt in lite trix samtidigt.

Deras Vita Herdehund Rio blev som en pappa till Sarri ?

Sarri är mycket självständig, nyfiken backar inte för något, allt vill hon undersöka och är positiv till allt så när vi hämta henne och långa resan hem och träffade våra familjehundar hade hon attityden – Hej jag heter Sarri

Just nu är hon i slyngelåldern allt ska skällas på och massa hyss hittas på hon har inte löpt ännu men börjar tappa päls och skrapar med bakbenen efter hon kissat så det är väl på gång.
Planerna med henne är vardagslydnad uppföra sig och utställning hitills på hennes enda två  blev hon BIM- valp HP Excellent och 1a som Juniortik och Excellent av en mycket hård domare av alla klasser den dagen fick endast en CK.

Då jag tycker hon inte är mogen ännu hon är väldigt valpig så räcker det än så länge senare så skall hon tränas viltspår, få göra Björnprov .
Härhemma lever alla familjeliv och är riktiga soffhundar Sarri bor med en till Finsk Lapphund Saajve , Lapsk Vallhund Ikki och en Mudi Essy dom lever med oss, åker bort med oss och annat så hon får göra mycket.
Sarri behöver stimuleras blir rätt rastlös men det är att hon är ung med sen kan hon vara en riktig listig Räv det är hennes specialitet att Charma så hon får som hon vill det ska vara lite på hennes villkor och hon vet att Hasse och vår son faller som en fura när hon blinkar lite med ögonen så säger dom till mig att hon är liten ännu.
Hon har en annan rolig grej att varje kväll sitter hon i soffan och pratar med oss.
Vi är nöjda med henne och det ska bli spännande med hennes utveckling.

Lapland Lord’s Mr Bean ”Iivo”, FI47110/16, musta uros, Jyväskylä
Maija kertoo, että Iivo on alusta alkaen ollut erittäin energinen, rohkea ja utelias koira. Toiset koirat ovat kiinnostaneet tätä pientä hauvaa aina ylitse muiden: ei ole väliä minkälainen makkara on mukana, jos toinen koira on lähettyvillä se vie helposti kaiken huomion. Aivan pienestä pennusta saakka sana ”rohkea” on kuvannut Iivoa ehkä parhaiten. Isotkaan koirat eivät ole pelottaneet häntä ja koirapuistossa kymmenen kertaa suurempiakin koiria on yritetty saada mukaan painileikkeihin.Peruskäskyt Iivolla on hallussa hyvin ja sisäsiistiksikin oppi suhteellisen helposti! Jääräpäisyyttä on kuitenkin myös valtavasti (varsinkin nyt teini-iässä) ja toisinaan, vaikka käskyt ovat hallussa ja tiedetään, mitä pitäisi tehdä, joutuu asian toistamaan useita kertoja.  Esimerkiksi tänne – käskyn kuultuaan saattaa koira tulla muutaman askeleen lähemmäs ja pysähtyä ja katsoa päälle ilmeellä ”Vieläkö lähemmäs?”. Käskyn toiston jälkeen ottaa muutaman askeleen ja taas pysähtyä, jne…

Kaiken kaikkiaan Iivo on kuitenkin maailman ihanin pieni nallekarhu, joka tulee pyytämättäkin syliin kiehnäämään. Tämä ihana pikku veitikka saa ainaisella hymyilevällä katsellaan kaikkien sydämet sulamaan ja hymyn omillekin kasvoille!

Lapland Lord’s Mr Bani ”Däni”, FI47111/16, musta uros, Sotkamo

Hei! Olen Däni. Synnyin pentueeni 7:ntenä, viimeisenä, yllätyksenä Marikallekin. Liekö tuosta johtunut, että olin pentuna kova ahmatti ja hotkija. Vartuin ensimmäiset kuukaudet kotonani emäntäni, isäntäni ja isovelipuoleni Elviksen 10 v kanssa. Hänen kanssaan kisailimme päivittäin: minä vedin parrasta ja painimista riitti. Elvis
opetti minua ison koiran tavoille. Pentuna olin tosi villi. Isoveljeni tapaan kiikunjalat, jalkineet yms. saivat tuta hampaitteni terävyyden. Kantelen edelleen ulos tavaroita (kengät, sukat, vaatteet…), kun isäntieni silmä välttää. Kävinpä kerran reilun puolen vuoden ikäisenä tapaamassa viikon ajan Marikaakin ja hänen koiriaan. Se oli opettavainen reissu. Isoveljeeni verrattuna minulla ei ole hänen tapaansa riistavainua, joten jätän isot ja pienet linnutkin aika lailla rauhaan. Paimenviettiä minulla kyllä piisaa. Erityisesti tykkään pelmuta lasten kanssa. Minusta tulee varmaankin isoveljeni tapaan koko suvun lasten lemmikki.
Ikävin tapahtuma ensimmäisenä elinvuotenani oli kesän alussa, kun menetin yhtäkkisesti yllättäen isoveljeni. Hän nielaisi koukun muotoisen luunpalan ruokatorveensa, johon se jumittui.Haasteenani minulle isoksi koiraksi kasvamiselle on kulkeminen vetämättä rinnalla ja koirien sekä ihmisten haukkuminen. Terkut siskoilleni ja veljilleni ja heidän emäntä- ja isäntäväilleen!

You may also like